Fietsverhuur Appelscha: uw startpunt in Friesland 

Fietsverhuur Appelscha deels geopend

Beste allemaal,

Inmiddels is het ruim een maand geleden dat we hebben besloten om de fietsverhuur te sluiten. De maatregelen ingesteld door de overheid lijken inmiddels hun vruchten af te werpen; we houden keurig afstand, wassen regelmatig onze handen en blijven veel thuis. Daarom hebben we besloten om de fietsverhuur gedeeltelijk open te stellen, met aangepaste maatregelen:

  • Het reserveren van een fiets kan alleen telefonisch via 0516-433699 ​
  • Reserveringen voor groepen groter dan drie volwassenen of 1 gezin kunnen we helaas niet aannemen. 
  • Er is beperkt plek in de agenda om de fiets op te halen, vol = vol 
  • Betalen via een betaallink of via de pin 
  • Zelf de fietsen ophalen bij onze afhaalbalie in Appelscha 
     

Lees meer in de Corona-Update

Bike Totaal Kramer in Appelscha ligt aan de rand van het Nationaal Park Drents-Friese Wold. Een uitstekende plek om te beginnen aan een fietstocht door dit bijzondere natuurgebied! Bent u op vakantie en wilt u de buurt te fiets verkennen? Een huurfiets regelt u eenvoudig bij Kramer. Daarnaast voorzien wij u graag van prachtige routes die u kunt afleggen.

Kwaliteitsfiets huren in Appelscha

Volgens ons begint fietsplezier met een goed advies en natuurlijk een kwaliteitsfiets. Daarom selecteren wij altijd een fiets die goed bij u past. U kiest zelf het soort fiets dat u wilt gebruiken. De keuze beperkt zich namelijk niet tot enkel dames- of herenfietsen. U kunt kiezen uit elektrische fietsen, mountainbikes, aanhang fietsen, tandems, bakfietsen en diverse soorten aanhangers. Tevens verhuren wij steps, kickbikes en fatbikes. Er is voor ieder wat wils!

Mountainbike huren voor tochten door de natuur

Bent u een avonturier en fietst u graag door de bossen? Dan kunt u bij ons een mountainbike huren of racefiets huren. Als u met een groep wilt mountainbiken of wanneer u zelf geen ervaring hebt met mountainbiken, is het interessant om een clinic bij ons te volgen. Onze deskundige begeleiding laat u in een clinic kennismaken met de mountainbikesport. U leert in de prachtige natuur van het Drents-Friese Wold de technieken die komen kijken bij de sport.

Online fietsen reserveren

Voor onze fietsverhuur in Appelscha kunt u direct uw voorkeuren online doorgeven. Het handige reserveringsformulier toont direct de fietsen en de huurprijzen. U geeft eenvoudig aan wat u wilt huren en wanneer. Wij doen de rest en zorgen dat de fietsen voor u klaar staan!

Direct online fietsen reserveren


Tandem voor volwassenen of kinderen huren

Even een keer iets anders proberen? Ook dat doet u bij Kramer Fietsservice Appelscha. Een tandem fiets maakt het mogelijk om samen op één fiets te genieten van een mooie fietstocht. De tandems die wij te huur hebben zijn geschikt voor 2 volwassenen. Daarnaast kunt u bij ons tandems huren waarop u met uw kinderen kunt fietsen. Op deze fiets neemt u 1 of zelfs 2 kinderen voorop mee!