Fietsverhuur Appelscha: uw startpunt in Friesland 

Corona update juli 2020

De zomervakantie is begonnen. Veel mensen zijn flink op pad in eigen land. Ook in Appelscha merken we dat; het lijkt drukker dan ooit. In de winkel en bij de fietsverhuur is het spitsuur. Daarom een paar mededelingen: 

  • Wilt u fietsen of mountainbikes huren? Dat kan! We vragen u dringend om de fietsen van tevoren telefonisch te reserveren. Het liefst een paar dagen voordat u de fietsen wilt gebruiken. Belt u op de dag zelf, dan kunnen wij niet garanderen dat er nog fietsen beschikbaar zijn. 
  • Zoals gezegd is het druk bij de fietsverhuur. Het kan voorkomen dat we daardoor telefonisch lastiger te bereiken zijn. Ook daarom raden wij u aan om op tijd de fietsen te reserveren. 
  • Komt u met een grote groep het Drents Friese Wold ontdekken? Leuk! Ook dan is het nodig om telefonisch te reserveren. We vertellen graag meer over de toffe routes die er te ontdekken vallen. 

 

Kortom: fiets huren? Reserveer tijdig via 0516-43 36 99
 

Lees meer in de Corona-Update

Bike Totaal Kramer in Appelscha ligt aan de rand van het Nationaal Park Drents-Friese Wold. Een uitstekende plek om te beginnen aan een fietstocht door dit bijzondere natuurgebied! Bent u op vakantie en wilt u de buurt te fiets verkennen? Een huurfiets regelt u eenvoudig bij Kramer. Daarnaast voorzien wij u graag van prachtige routes die u kunt afleggen.

Kwaliteitsfiets huren in Appelscha

Volgens ons begint fietsplezier met een goed advies en natuurlijk een kwaliteitsfiets. Daarom selecteren wij altijd een fiets die goed bij u past. U kiest zelf het soort fiets dat u wilt gebruiken. De keuze beperkt zich namelijk niet tot enkel dames- of herenfietsen. U kunt kiezen uit elektrische fietsen, mountainbikes, aanhang fietsen, tandems, bakfietsen en diverse soorten aanhangers. Tevens verhuren wij steps, kickbikes en fatbikes. Er is voor ieder wat wils!

Mountainbike huren voor tochten door de natuur

Bent u een avonturier en fietst u graag door de bossen? Dan kunt u bij ons een mountainbike huren of racefiets huren. Als u met een groep wilt mountainbiken of wanneer u zelf geen ervaring hebt met mountainbiken, is het interessant om een clinic bij ons te volgen. Onze deskundige begeleiding laat u in een clinic kennismaken met de mountainbikesport. U leert in de prachtige natuur van het Drents-Friese Wold de technieken die komen kijken bij de sport.

Fietsen reserveren

Op dit moment is het alleen mogelijk om telefonisch fietsen te reserveren. In het hoogseizoen (zomervakantie) kan het erg druk zijn bij de fietsverhuur. Reserveer daarom op tijd uw fietsen of mountainbikes. Wij doen de rest en zorgen dat de fietsen voor u klaar staan!

0516-43 36 99

Tandem voor volwassenen of kinderen huren

Even een keer iets anders proberen? Ook dat doet u bij Kramer Fietsservice Appelscha. Een tandem fiets maakt het mogelijk om samen op één fiets te genieten van een mooie fietstocht. De tandems die wij te huur hebben zijn geschikt voor 2 volwassenen. Daarnaast kunt u bij ons tandems huren waarop u met uw kinderen kunt fietsen. Op deze fiets neemt u 1 of zelfs 2 kinderen voorop mee!